Hvem er vi ?

Martin Tomlinson, Flagermusen, 1985. Flagermusen på Gubbamalen var engang en af Kullens bedste og vanskeligste ruter.

Dansk Bjerg- og Klatreklub har siden starten i 1951 været en forening af mennesker, hvis fælles interesse er bjerge i bred forstand, dækkende alle aspekter af sporten fra klatring, bjergbestigning, sportsklatring, isklatring osv., til bare at nyde naturen i bjergene.

  

Der er plads til alle interesser i klubben, fra den ambitiøse sportsklatrer til den, som synes det er hyggeligt at bestige et bjerg eller klatre en tur en gang imellem.

  

Dansk Bjerg- og Klatreklubs formål er at varetage interessen for bjergsport og sportsklatring i Danmark, samt at virke for sikkerhed i bjerge og på klipper gennem uddannelse og kurser.

 

Hvis du på nogen måde interesserer dig for vægklatring, klippeklatring, bjergbestigning, bjerge eller bjergsport generelt, så vil Dansk Bjerg- og Klatreklub kunne hjælpe dig med kurser, et stort netværk samt information om aktuelle emner og begivenheder og meget mere.

 

Vi kan tilbyde en masse gode faciliteter, som vil gøre det muligt for dig at komme videre med klatresporten i et ellers så fladt land som Danmark. Dette værende alt fra indendørs klatrevægge, foredrag, overnatning, rabatter, kurser, medlemsblad, osv.

 

Kig dig omkring på hjemmesiden og se, hvad vi kan tilbyde. Kontakt os gerne, hvis du har nogle spørgsmål eller hvis du er interesseret i medlemskab af Dansk Bjerg- og Klatreklub.

  

Hvad kan vi tilbyde ?

Hvis man har interessen for klatring eller bjergbestigning er det vigtigt, at man kan få information om ruter, sikkerhed og nyt udstyr, for på den måde at forberede og dygtiggøre sig samt finde nogen at klatre med.

 

Dansk Bjerg- og Klatreklub prøver at sørge for at dette forum består og at der altid kan foregå en kommunikation mellem medlemmerne, med tilbud om ture, kurser og andre relaterede ting indenfor klatresporten.

Dansk Bjerg- og Klatreklub ejer og driver klatrecenteret Blocs&Walls, se mere på www.blocs-walls.dk

 

 

Hvad kan vi gøre for dig:

 • Hvad kan vi gøre for dig:

  • Dansk Bjerg- og Klatreklub kan tilbyde kurser fra begynderklatrekurser til en international godkendt instruktør uddannelse, og alt der imellem. Alle kurser har UIAA godkendte instruktører.
  • Klublokaler i Det optiske tårn i Blocs&Walls
  • Salg af bøger
  • Bibliotek med over 2000 titler
  • Hytterabat i Europa (hvis du tilkøber rabatmærke til 170 kr.)
  • Træf og tur arrangementer
  • Mulighed for rabat til Kullen i Sverige
  • Gratis overnatning i klubbens hytte ved Kullen, der er vores lokale klatrested
  • Større arrangementer som f.eks. lysbilledeforedrag med kendte bjergbestigere
  • Mindre arrangementer som f.eks. auktion, foredrag af medlemmerne og emneaftener
  • Rabat på 10-turskort og dagsbilletter i Blocs&Walls

  Og meget andet.

boulder2

DBKKs postadresse er :

Refshalevej 163D

1432 København K

 

DBKK Klatrevæg, Blocs & Walls, ligger på :

Refshalevej 163D

1432 København K

 

 

 

blivmedlem

deltag

Medlemmernes billeder

klart.se

Väder Göteborg

klart.se

Dagens ordsprog

"Every climber loses a finger or toe once in a while. This is a small but important reason for Polish climbers' success. Western climbers haven't lost as many fingers or toes." — Wanda Rutkiewicz.